Menu

.      

Rõuge mees pakub soodsalt autokütust

Kuuno Kann näitab oma Rõuge kodus laua peal olevaid kütusekaarte, millega saab soodsalt kütust osta.  Foto: Võrumaa TeatajaVÄIKE LAHENDUS • Rõuges elav Kuuno Kann on leidnud omamoodi viisi odavalt kütust müüa, nimelt läbi kütusefirmade kliendikaartide suuremas koguses kütust kokku ostes. Olukorras, kus kütuse hind pidevalt kerkib ja Eesti valitsus teeb takistusi Venemaalt madalama aktsiisiga kütuse ostmiseks, mõtles Rõuge mees välja viisi, kuidas kütuseostmise pealt kokku hoida. Nimelt on ta oma firmade FIE Kuuno Kann Kütused ja OÜ Voorimehed nimele registreerinud kütusefirmade Neste ning Favora kliendikaardid, mille abil saab suuremate koguste pealt allahindlust.


Kuuno Kann räägib, et ta võib pakkuda kümme-20 eurosenti liitri pealt soodsamat hinda, kui seda pakuvad tanklad. Tavalise tankla kliendikaardiga saab liitrilt vaid üks-kaks eurosenti soodustust, suuremate koguste pealt on aga soodustus suurem. Idee seisneb selles, et Kann ostab soovijatele kütust oma kaardiga, mistõttu koguneb suurem kogus ja selle pealt pakuvad firmad suuremat allahindlust.


Kuuno Kann on saanud oma ärile nõusoleku isegi maksu- ja tolliametilt, kust saabunud ametlik paber kinnitab, et selliseks tegevuseks pole vaja eraldi registreeringut majandustegevuse registris. Küll oli maksuamet vastu sellele, kui Kann tahtis soetatud kütuse pealt käibemaksu tagasi küsida.


Kuuno Kann on Rõuges tuntud kui tankla rajamise eest võitleja. Nimelt soovis ta kümmekond aastat tagasi koos oma partneriga rajada Rõugesse tanklat, aga ei saanud selleks luba.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD