Võrumaa neiu maailma tosina kõige kaunima seas

Foto: INTERNETMISS • Võrumaalt pärit Eva Kristiina Kivioja vaatas koos onuga missisaadet, kui ta oli viieaastane väike tüdruk. Tema onu ütles toona, et kord osaleb ka Eva selles. Nii ka läks. 17. oktoobril tuli Eva Kristiina „Miss Globe’i” võistluselt tagasi koju, saades 12. koha 41 seas. „Läks päris hästi,” ütleb selle tulemuse peale kaunis Võrumaa tüdruk. Esimeseks tuli Brasiilia kaunitar, ühtlasi valiti välja ka miss Cinema, miss Cosmopolitan jt.


Eva Kristiina ütleb, et tema esinemine „Miss Globe’il” oli õnnelik juhus. Nimelt avanes tal Raivo Kiisleri kaudu see võimalus end maailmale näidata. Esimene kord, kui Evat esinema kutsuti, vastas ta eitavalt, kuid lõpuks andis järele. Tema arvates on kogemus ja see, et saab maailma näha, ääretult hea. Tänu „Miss Globe’ile” on Eva saanud erinevaid pakkumisi hakata modelliks nii Lätis kui ka Türgis.


Üleeile naases Eva Kristiina Kivioja „Baltic Beauty 2012” võistluselt Lätist. Seal tuli tal osa võtta erinevatest castingutest ja moešõudest. „Minu vastu tunti huvi,” räägib neiu. Kui temalt küsida, mida ta kõige rohkem teha soovib, vastab Eva, et talle meeldib kataloogis poseerimine. „Kindlasti pean väga oluliseks ka kooli lõpetamist,” sõnab Eva, kes käib hetkel Parksepa keskkooli 11. klassis.


„Miss Globe” ei olnud sugugi nii kerge, nagu seda paljud arvavad. „Pead kogu aeg olema ilus. Hotellitoast ei tohi meigita lahkuda. Seda tuleb ise teha ja see meenutab pigem sellist õhtumeiki. Kõik päevad tuli mul käia kontsadel. Päevagraafik oli tihe, oli palju ootamisi ja unetuid öid. Mõni öö sai ainult kaks tundi magatud, misjärel pidi minema särades kohtumistele,” tõdeb Eva Kristiina.


Türgis oldi misside peale üpris karmid. Kui mõni tüdruk kellegagi rääkima asus, peatati neid suhtlemast. Ka ei olnud harvad need juhud, kus misside peale häält tõsteti. Kõige rohkem jääb Eva Kristiinale meelde siiski lõpušõu, kus kahurist sädelevaid helbeid lendas. See tõi neiule naeratuse suule ja ta tundis tohutut pingelangust.

Comments  
  0
Päris pan.av ju
  0
Täielik bimbo
  +1
türklastele on seni veiseid saadetud, nüüd siis eksport suurenes,
  +5
Võrumaalt pärit naised on olnud läbi aegade kõige ilusamad, iseasi on see kas seda ilu suudetakse ka ära kasutada või mängitakse see odavate nippidega maha.
  +5
pigem lummav :cry:
  0
Kena ta on tõesti

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD