Rõuge ja Setomaa haridusasutuste kokad õppisid tippkokk Angelica Udekülli juhendamisel

Kolmapäeval Rõuge koolis toimunud kokkamiskoolitusel osalejad Rõuge ja Setomaa valla haridusasutustest koos tippkokk Angelica Udekülliga. Foto: REET REIMAN

Kolmapäeval Rõuge koolis toimunud kokkamiskoolitusel osalejad Rõuge ja Setomaa valla haridusasutustest koos tippkokk Angelica Udekülliga. Foto: REET REIMAN


Kolmapäeva pärastlõunal, kui koolilaste koolilõunad olid valmistatud ning söödud, oli Rõuge kooli ruumides Rõuge ja Setomaa valla haridusasutuste kokkadel aeg tippkoka juhendamisel endile teadmisi ammutada. 12 kooli- ja lasteaiakokka õppisid, kuidas kohalikust toorainest erinevaid taimseid toite valmistada just sel viisil, et need hiljem ka õpilaste heakskiidu saaksid.