Aasia restoran avas pealinna asemel Võrus teise toidukoha

Juhataja Egle Siffer (vasakult), kokk Ghan Bahadur, omanikud Sharada Bishnu Ghana, Bishnu Prasad Chalise ning klienditeenindaja Mia Kangur esmaspäeva lõuna ajal vast avatud toidukohas. Fotod: Aigar Nagel


Võru toitlustuskohtade maastik on kirju nagu lapitekk, kuid ometi nurisetakse, et valikut jääb vajaka ja alati on ka valdkondi, mis on veel täitmata. Riburada pidi on tulijaid ja minejaid, kuid nende kõrvale jagub õnneks ka jääjaid. Üheks omanäoliseks ja armastatud paigaks Võrus on Aasia toitu pakkuv restoran Namaste, mis aastaid tagasi alustas Mäe tänavalt ning seejärel seadis end sisse Kagukeskuses, kus tegutsetakse praeguseni. India päritolu Bishnu Prasad Chalise on Eestis elanud üle kümne aasta, käesoleval aastal kolis siia ka tema abikaasa Sharada Bishnu Ghana. Veel suvel peeti toidukohti nii Võru Kagukeskuses  kui ka Tallinnas Radissoni hotellis. Sügisel võeti vastu otsus kolida oma toidukohad kõik ühte paika ning valituks ei osutunud sugugi mitte pealinn, vaid hoopis väike armas Võru.

Namaste restorani ja Tandoori House’i omanik Bishnu Prasad Chalise tandoori ahjus, kus söök valmib 280–400 kraadi juures, toitu valmistamas. FOTO: Aigar Nagel

Namaste restorani ja Tandoori House’i omanik Bishnu Prasad Chalise tandoori ahjus, kus söök valmib 280–400 kraadi juures, toitu valmistamas. FOTO: Aigar Nagel