ELU JA KULTUUR
- Kits jäi Võru linnas auto alla
- Tartu jõulukuusk tuleb tänavu Võru maakonnast
- Õpetaja ja fotograaf Tõnis Anton on aasta õppija
- Erihooldusteenuste keskuse Kraavi tänava majade hoov saab pidurüü mitu korda aastas
- Võrumaa ettevõtjaid jättis protestiaktsioon külmaks
- Luiged … lumi taga!? Või haned … hallad taga!?
- Võru Vesi tutvustas õpilastele küberturvalisust ja veemajanduse tehnoloogiaid
- Novembrikuu tõotab viirushaigustele uljast lendu
- Esimest korda fitnessis võistelnud võrulane noppis kaks hõbemedalit
- FOTOD Luhamaa kogukond ehitab koos turvalisemat tulevikku
- Tööinspektsioon vastab: Kas tööandja võib seada nõudeid töötaja välimusele?
- UMA MEKK Suurlaada kasvav populaarsus jätab paljud soovijad seekord ukse taha
- Puust ja punaseks: vaata, mida pead teadma uuest aastast rakenduvast automaksust
- Rimi jätkab Võrus ühe kauplusega
- Võru kaljuronijad tõid Eesti Meistrivõistlustelt koju seitse medalit
- Piirkonnas populaarne Laane kauplus sulges uksed
- Riiki kimbutav laste hambaraviraha lõppemine Võrru ei jõua
- Roojaproov - kas tabuteema või elupäästja?
- Koolivaheajal toimunud metoodikaseminaril osales üle paarisaja huvilise
- Võru maadlejad saavutasid Rakveres tublisid kohti
- Lindora laadal sai kohtuda nii jõuluvana kui ka tulevikuga
- Vastseliina rahvatantsijad käisid Hispaanias kodukoha rahvariideid ja folkloori tutvustamas
- Raamatukogudes toimub: taaskasutus, televisioon ja palju muud
- Rõuge koolibuss asub Ukrainas õpilasi sõidutama
- Kauplejad alustasid kogunemist Lindora laadapaika
- Koolivaheajal lennutatakse pere nii Türki kui ka Egiptusesse
- Katstõist kõrda keelekõsõmb!
- Patroon Sirje Karis andis Lõuna-Eesti haiglale üle Sünnitusmajade Fondi annetuse
- Ühe Võrumaa teadlase lugu – Tsolgo algkoolist Tallinna tehnikaülikooli teaduriks
- Linnakalmistul pühitseti Vabadussõjas hukkunud õigeusklike sõdurite mälestussammas
- Esimesed talvesussid läksid autodele alla juba oktoobrikuu alguses
- Võru mees kogub fantoome
- Värska kuurortravikeskuse majasisesed mitmekeelsed viidad tekitasid kliendis pahameelt
- Lätlane Kadrija Anna Prangele kõneleb võru keelt kui pohli
- Võru Barrus tõusis Balti võrkpalliliiga liidriks
- Põlva multifunktsionaalne turuhoone sai nurgakivi
- Kolemaja pildilt kadumine tõi nähtavale ebatsensuurse kirjutise
- Kagukeskuses õpetati elustamist
- Nutikad ehitustööd annavad soojapidavad ja värske õhuga eluruumid
- Riik muudab piiriületuse järjekorra korraldamise tasusid
Edasi lugemiseks palun logige sisse
Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT. Aasia restoran avas pealinna asemel Võrus teise toidukoha">Edasi lugemiseks palun logige sisse
Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.Juhataja Egle Siffer (vasakult), kokk Ghan Bahadur, omanikud Sharada Bishnu Ghana, Bishnu Prasad Chalise ning klienditeenindaja Mia Kangur esmaspäeva lõuna ajal vast avatud toidukohas. Fotod: Aigar Nagel
Võru toitlustuskohtade maastik on kirju nagu lapitekk, kuid ometi nurisetakse, et valikut jääb vajaka ja alati on ka valdkondi, mis on veel täitmata. Riburada pidi on tulijaid ja minejaid, kuid nende kõrvale jagub õnneks ka jääjaid. Üheks omanäoliseks ja armastatud paigaks Võrus on Aasia toitu pakkuv restoran Namaste, mis aastaid tagasi alustas Mäe tänavalt ning seejärel seadis end sisse Kagukeskuses, kus tegutsetakse praeguseni. India päritolu Bishnu Prasad Chalise on Eestis elanud üle kümne aasta, käesoleval aastal kolis siia ka tema abikaasa Sharada Bishnu Ghana. Veel suvel peeti toidukohti nii Võru Kagukeskuses kui ka Tallinnas Radissoni hotellis. Sügisel võeti vastu otsus kolida oma toidukohad kõik ühte paika ning valituks ei osutunud sugugi mitte pealinn, vaid hoopis väike armas Võru.
Namaste restorani ja Tandoori House’i omanik Bishnu Prasad Chalise tandoori ahjus, kus söök valmib 280–400 kraadi juures, toitu valmistamas. FOTO: Aigar Nagel