Menu

.      

Politseiuudised (14.-15. mai)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTVõru politseile laekunud väljakutseid 14.-15.mail:

14.mail kella 15.10 paiku teatati, et Koselt Võru suunas liikub arvatav joobes juht. Politsei pidas kirjeldusele vastava Ford Focuse kella 15.25 paiku Tallinn-Luhamaa teel kinni. Autoroolis oli ilmsete joobetunnustega mees, kes ei suutnud alkomeetrisse puhuda. Ta viidi haiglasse joobeekspertiisi ning paigutati seejärel kainenema.

14.mail kella 19.55 paiku teatati, et Urvaste vallas seisab auto, mille juht võib olla joobes. Politsei pidas sõiduki kinni Antsla-Kanepi teel ning autojuhil olid tõesti välised joobetunnused. Ta viidi ekspertiisiks haiglasse, misjärel viidi kainenema.

14.mail kella 22.40 ajal teatati, et Võrus Petseri tänaval sai üks mees peksa. Kannatanu oli raskes joobes ning tal tuvastati reiel torkehaav. Ise selgitas ta seda kukkumisega, kuid ei mäletanud enam, kuidas ja miks kukkus. Kiirabi andis mehele esmaabi, politsei sekkumist asjaolude selgitamisel mees ei soovinud.

14.mail kella 23.35 ajal juhtus liiklusõnnetus Kubja-Roosisaare teel, kus Kubja suunas liikunud Audi, mida juhtis kaine ja juhtimisõigusega Keiu, põrkas kokku vastassuunas liikunud Mazdga, mis lahkus peale avariid sündmuskohalt. Patrull leidis sündmuskohalt lahkunud Mazda pargituna Roosisaare külast ja tuvastas, et sõidukit juhtis Raimo. Mees tunnistas, et oli peale avariid sündmuskohalt minema sõitnud ning sõiduki seejärel Roosisaarel parkinud ja õlut jooma hakanud, kuna oli segadusse sattunud. Inimesed avariis viga ei saanud. Politsei alustas juhtumi uurimiseks menetlust. Politsei tuletab meelde, et liiklusõnnetuse korral on sõidukijuhi kohuseks sellest korrakaitsjaid teavitada. Õnnetuspaigalt võib lahkuda ainult juhul, kui juhtunu asjaolud on fikseeritud, vastavad dokumendid vormistatud ning politsei on lahkumiseks omalt poolt loa andnud.

15.mail teatati, et Võrus Kreutzwaldi tänaval on ühe mehe taskust kadunud väidetavasti tuhat eurot. Mees oli ühes sõpradega alkoholi tarvitanud ajal, mil raha kadus ning vahepeal ka tukastanud. Sõbrad väitsid, et mehel pole kunagi sellist raha olnudki, seepärast ei saavat see ka kaduma minna. Kõik koosviibijad olid raskes joobes ega raha võtmist tunnistanud. Politsei soovitas mehel kaineks saades majapidamine üle vaadata ning vajadusel tulle selge peaga vargusest teatama, kui see tõepoolest toime on pandud.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD