Menu

.      

Politseiuudised (11.-13. september)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTNädalavahetuse teateid ja väljakutseid Võru politseile:

11.septembril toimus kagupiiril Lõuna prefektuuri õppus, kus stsenaariumi järgi harjutati ebaseaduslikult piiri ületanud inimeste grupi tabamist. Õppusel harjutasid ka Võru politseinikud.

11.septembril viis politsei jaoskonda Saksa politsei poolt tagaotsitavaks kuulutatud Anne Diersi ja tema tütre, kes avastati Võru bussijaamast.

11.septembril teatati, et Võrus Kubja teel lõhkus lahtine kaevukaas ühe sõiduki velje. Selgus, et kohapeal tehti kaevukaante hooldustöid, mistõttu oli see ka paigast nihutatud. Töid teostav ettevõte ja kahjusaaja said kulude hüvitamise osas kokkuleppele.

11.septembril teatati, et Võrus Kreutzwaldi tänaval liigub Volkswagen Passat, mille juht võib olla joobes. Politsei pidas sõiduki kinni ning kõrvaldas joobes mehe juhtimiselt.

12.septembri öösel teatati, et Võrus Kreutzwaldi tänaval on maja aknad katki visatud. Politsei selgitas, et üks noormees oli sisse visanud kahe maja aknad. Tema turvakontrolli käigus avastasid politseinikud taskust ainet, mis saadeti ekspertiisi veendumaks, millega täpselt tegu. Noormees paigutati esialgu arestimajja kainenema. Samas seltskonnas olnud teisele noormehele koostati protokoll, kuna ta oli alaealisena alkoholi tarvitanud ning samas seltskonnas olnud neiu anti üle tema vanematele.

12.septembril pidas Võru abipolitseinik Mõniste vallas kinni Volkswagen Transporteri, kuna selle juht tundus olevat alkoholi tarvitanud. Kohale saabunud politseipatrull fikseeriski roolis olnud mehel alkoholijoobe ning ta viidi jaoskonda materjale vormistama.

12.septembril sai politsei väljakutse Võrus Tartu tänavale, kus hoovis olevat toimunud kaklus. Väidetavasti oli ühele mehele kiviga pea piirkonda löödud. Talle anti esmaabi, kuid mees keeldus täpsemaid selgitusi juhtunust politseinikele esialgu andmast.

12.septembril teatati, et Võrus Vabaduse tänaval mänguväljaku juures on seltskond inimesi, kes tarvitavad alkoholi, lärmavad ja lõhuvad. Politsei kontrollis seltskonda ja tuvastas, et alaealised ajasid omavahel juttu, olid kained ja midagi lõhkunud ei olnud.

12.septembril teatati, et Rõuge vallas lahkus kodust 55-aastane naine ööriietuse väel, kes võib ohtu sattuda. Mõne aja möödudes tuli naine ise koju tagasi ja politsei abi ei vajatud.

13.septembril teatati, et Antslas baari juures löödi kakluse käigus ühel mehel hammas välja. Meedikute abi ta ei vajanud. Politsei selgitas, et tüli osapooled olid alkoholijoobes ning kannatanul soovitati kaineks saades jaoskonda avaldusega pöörduda.

13.septembril teatati, et Võrus Jüri tänaval on mees, kes on arusaamatul moel viga saanud ja lamab kõnniteel. Meedikud ja politsei selgitasid, et mees oli purjus ja oli vastu puud kukkunud. Ta viidi ära koju välja puhkama.

13.septembril teatati, et Vastseliina vallas vajus remonditöid teinud kombain teelt välja ning liiklus on takistatud. Politsei selgitas, et kombaini juhtinud mees oli kaine ning kuna sõiduk oli vaid otsapidi kraavi vajunud, sai teine traktor ta sealt välja tõmmata. Liiklus taastus umbes poole tunni möödudes.{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD