Menu

.      

Lõuna-Eesti päästjatele andsid tööd teedele langenud puud

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: ANDREI JAVNAŠAN Võrumaa Teataja

Päästeameti Lõuna päästekeskuse töötajad olid neljapäeval hõivatud teedele ja autodele langenud puude koristamisega, teatas Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht.

Võrumaal käisid päästjad neljapäeval Misso vallas, Võru linnas Võlsi teel ja Jaama tänaval ning Mõniste vallas ja Sõmerpalu vallas eemaldamas teedelt murdunud ja liiklust ohustavaid puid. Reede hommikul eemaldati murdunud puu teelt Urvaste vallas.

Põlvamaal eemaldasid päästjad neljapäeval ühe murdunud kasepuu teelt Mikitamäe vallas Karisilla külas. Veel reede hommikul eemaldati puu teelt Kõlleste vallas Voorepalu külas.

Valgamaal käisid päästjad käisid neljapäeval Valgas Haava ja Tartu tänavatel eemaldamas teedelt murdunud puid ja J. Kuperjanovi tänaval eemaldamas jalgpalliväljaku ääres ohtlikult rippuvat oksa. Veel eemaldati murdunud puu teelt Tsirguliina alevikus ja Otepää vallas.

Samuti käisid päästjad Viljandi vallas ja Mustvee linnas Tartu tänaval eemaldamas teelt murdunud puud.

Neljapäeva õhtul tuli teade, et Tabivere vallas Maarja-Magdaleena küla surnuaia juures kukkus puu auto tagumise osa peale. Päästjad saagisid puu tükkideks ja eemaldasid autolt.

Päästjad juhivad tähelepanu, et tormise ilmaga on ohutum autod suurtest puudest eemale parkida.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD