Menu

.      

Operatiivsündmused 27.-28. juuni 2017

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Tartu linnast Lehe tänavalt leiti pinnase planeerimisel 82 mm rakett

Viljandimaa

29. juunil kell 00.58 teatati, et Viljandis Turu tänaval põlevad puukuurid. Päästjate saabudes olid kuurid laus tules ning leegid ohustasid lähedal asuvaid elumaju. Tulekahju leviku ohu ja suitsu tõttu evakueerusid lähedal asuvatest elumajadest elanikud. Tulekahju levik õnnetus piirata kella 1.55 ning elumajad ei süttinud. Põleng kustutati lõplikult kella 5.48. Täpsustatud andmetel hävis tules 8 puukuuri ja sõiduauto. Osa lähedale pargitud süttimisohus ja kustutustöid segavaid autosid lükati eemale. Põlengu tekkepõhjus on selgitamisel.

Võrumaa

28. juunil kell 17.56 teatati, et Võrus Koreli tn jäid võtmed lukustunud autosse ning ühes nendega aasta vanune laps. Päästjad aitasid võtmed kätte saada ning ukse avada ja vanemad pääsesid lapse juurde.

Lõuna-Eesti pommigrupp

28. juunil sai Lõuna-Eesti pommigrupp teate  Jõgevamaalt Palamuse vallast Änkkülast, kus hoone lammutamisel oli leitud lõhkeainet. Leid hävitati.

Veel sai Lõuna-Eesti pommigrupp teate  Tartu linnast Lehe tänavalt, kus pinnase planeerimisel oli leitud 82 mm rakett. Demineerijad võtsid raketi hilisemaks hävitamiseks kaasa. Demineerijad tuletavad meelde, et osaliselt või mitte käivitunud ilutulestikku ei tohi  puudutada. Leiust tuleb minna eemale ning teavitada  numbril 112.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD