Menu

.      

Kodust lahkunud neiu leiti üles

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

20:24:30 - 15-aastane Karoline leiti esmaspäeva õhtul Tartu bussijaamast, temaga on kõik korras ning tüdruk toimetatakse tagasi koju, edastas politsei.

Viimati oli pere tütrega ühenduses laupäeval.


Politsei palub kaasabi selgitamaks Põlvas kodust lahkunud 15-aastase Karoline asukohta, kellega vanematel pole õnnestunud viimastel päevadel kontakti saada.

Viimati oli pere tütrega kontaktis sel laupäeval, 24. oktoobril. Pärast seda on neiu käekäik ja asukoht lähedastele teadmata. Nii pöörduti abi saamiseks politsei poole. Praeguseks on teada, et tõenäoliselt viibib alaealine tüdruk Tartus.

Seljas on tal must karvase kraega jope, jalas musta värvi teksased ning hallikad jalanõud. Tüdruk on umbes 170 sentimeetrit pikk, keskmise kehaehituse ja pikemate heledate juustega.

Politsei on suhtluses tüdruku sõpradega selgitamaks, kus ja kelle juures ta viibida võiks. Patrullidele on tüdruku tundemärgid edastatud ning järjepanu kontrollitakse erinevaid kogunemiskohti, kus otsitav tüdruk võiks aega veeta.

Kui keegi on kirjeldusele vastavat tüdrukut neil päevil näinud või teab, kus ta aega veedab, palutakse sest teada anda hädaabinumbril 112.

Juhul, kui abipalvet loeb Karoline ise, siis palun võta oma perega ühendust. Nad on sinu pärast väga mures.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD