Menu

.      

Kas turismi võluvõti on meie jaoks tõesti Riia lennujaamas!?

Turismipäev hotelli Georg restoranisaalis. TURISM • Esmaspäeval hotellis Georg toimunud ettevõtlusnädala turismipäeval tõdesid mitmed esinejad, et Lõuna-Eesti turismifirmad ja -talud peaksid Riia lennujaama poole ja edasi juba Lääne-Euroopasse vaatama. Sealtkaudu on kõige tõenäolisem leida turiste, kellele meie haruldast loodust, suitsusaunatraditsiooni, pühapaiku pakkuda ning metsavendade punkreid näidata.

Turismipäeva juhatanud Võrumaa turisminõukogu liikmel Kristjan Kurmil oli kaasas kaks sepanaela, mille ta andis üle kuu aega ametis olnud Võrumaa arenguagentuuri juhatajale Taivo Talile ning ainult mõned päevad ametis olnud arenguagentuuri juures tegutsevale Võrumaa turismikoordinaatorile Igor Tarole.

Nii Taivo Tali kui ka Igor Taro leidsid, et Võrumaa suudaks piirkondade edetabelis suhteliselt kergelt kaks-kolm kohta ettepoole liikuda. Taivo Tali rõhutas, et Võrumaa on üksainus. Teisi Võrumaasid ei ole. „Võrratu Võrumaa võlub mahedalt ja muhedalt,” ütles Taivo Tali. Esinemist lõpetades küsis Taivo Tali kohalolnud turismiasjalistelt, et miks Fr. R. Kreutzwald on unustusse vajunud?

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD