Menu

.      

Eilse linnavolikogu istungi päevakorrapunktid vaatasid tulevikku

Eilsel volikogu koosolekul osales 18 volikogu liiget. Puudusid Taago Taaber, Olev Lüütsepp ja Meelis Munski. 	 Foto: ANDREI JAVNAŠANVOLIKOGU • Volikogu koosolek algas pidulikult. Õnnitleti volikogu liiget Helga Ilvest, kes pälvis õpetajate päeval kõrge tunnustuse – aastate õpetaja. Helga Ilves on õpetajaametit pidanud 49 aastat ja sellest 43 aastat ühes koolis.

100 minutit kestnud volikogu istungil andsid tooni kaks päevakorrapunkti: eelarvestrateegia 2016–2019 ja viimasena päevakorras olnud informatsioon Võru linna seisukohast pagulaste vastuvõtmise osas.

Eelarvestrateegiat sisse juhatades ütles linnapea Anti Allas, et on püütud teha maksimaalselt kõik, et linna arenguks väljastpoolt vahendeid kaasata ja linna konkurentsivõime kasvu silmas pidada.

Anti Allase sõnul saab vist juba sel kuul sõlmida keskväljaku (Seminari) projekteerimislepingu. Lasteasutused: Okasroosike peab kolme aasta pärast saama uue maja, Sõlekese rekonstrueerimisprojekt on valmis ja algab ehitushange, Päkapikk saab uue torustiku, Kesklinna kool tehakse täiesti korda, Järve kool saab juurdeehitise, Jüri 42 hoone rekonstrueeritakse kunstikooliks ja eakate inimeste keskuseks.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD