Menu

.      

Võru Hesburgeril alates teisipäevast uksed avatud

Hesburgeri kiirtoidurestorani sisevaade. Foto: ANDREI JAVNAŠAN

UUS SÖÖGIKOHT • Teisipäeval sai Võru ühe kiirtoitu pakkuva söögikoha võrra rikkamaks, Võru Maksimarketi hoones avas uksed Hesburgeri kiirtoidurestoran. Koos Hesburgeriga avati ka Maksimarketi peasissekäik ja uus parklaosa, kus on eraldi parkimiskohad perede ja invasõidukite jaoks.

Avamispäeva pärastlõunal oli restoran inimestest tulvil. Palju oli ostjaid, kuid leidus ka niisama uudistajaid, kes kas kogemata või sihilikult uude toidukohta sisse olid astunud. Leti taga ning köögis käis vilgas töö, et kõik soovijad õigel ajal oma toidu kätte saaksid. Esimese tööpäeva sigin-sagin ja suur rahvahulk ei viinud restoranitöötajate näolt naeratust. Küsimuse peale, kuidas avamispäev sujunud on, vastati rõõmsalt, et lausa suurepäraselt.

Rõõmustasid ka kliendid. Hesburgeri menüüd oli nautima tulnud Eveli koos väikese Eveliinaga. Eveli sõnul lugesid nad infot kiirtoidurestorani avamisest Võrumaa Teataja veebiuudisest. Eveli lisas, et on ka varem paar korda mööda minnes uurimas käinud ega toidukoht veel avatud ole. Mujal Eveli ja Eveliina Hesburgerit varem külastanud ei ole, kuid Võrus jäädi väga rahule.

Hoolimata pikast järjekorrast oli teenindus kiire ning toit maitsev.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD