Menu

.      

Sõmerpalu motoklubi hooaja lõpetamine tõi Kandle rahvast täis

Kandle laval. Foto: JÜRI  KUUSKSPORDIPIDU • Reede õhtul jätkus Kandles rahvast nii saali kui ka rõdule – toimus Sõmerpalu motoklubi hooaja lõpetamine. Üle laia maailma erinevatel radadel sõitnud tippsõitjad olid kohal ja klubilaste ühise pildi tegemist oli südantsoojendav vaadata. Puudus Tanel Leok, kes oli Inglismaal sealse Husqvarna meeskonnaga aastast lepingut alla kirjutamas.

Spordipeo juhatas sisse kordaläinud võistluste video, ja et aasta oli edukas, siis kestis video veerand tundi. Saal elas nähtule igati kaasa, nagu pere.

Klubi eestvedaja Aivar Leok ütles Võrumaa Teatajale, et hooajale tagasi vaadates on tal kõige parem meel, et tekkinud on hea seltskond ja hea tujuga tehtud asju saadab edu. Halva tujuga pärast tööpäeva sõitmaminek ei taga tulemust.
Aivar Leoki sõnul on klubis ainult kaks profisõitjat: Aigar ja Tanel. Ülejäänud sõidavad pärast tööd ja vabast ajast. Aigaril on kavas hoog natuke maha võtta, kuid sõitmist ta ei jäta.

Veendunult saab öelda, et selline klubi tugevus ja tegevus umbes poolsada aastat tagasi klubi asutanud Väino Leokile meeldiks.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD