Menu

.      

Võru uuenenud Maksimarket avas eile keskpäeval uksed

Foto: ANDREI JAVNAŠANSUURIM OSTUKESKUS • Täna on esimest päeva täielikult avatud Võru Maksimarket, mille laiendamine kestis täpselt aasta. Pood kasvas ligi poole võrra suuremaks ning Maksimarket on jätkuvalt maakonna suurim kauplus. Poe senisele 4000 ruutmeetrile lisandus veel 2100 – Maksimarketis on nüüd 6100 ruutmeetrit kaubanduspinda.

Juurdeehitusega sai keskuses uued ruumid seni Kreutzwaldi tänaval asunud Võru kaubamaja. Suurenes köök, lisandus lao- ja tööpinda ning avaramaks tehti ka taararuum. Värske sisu sai lillepood ning uuenes isegi keskuse tualettruum, Osa laienemisest oli ka juba paari nädalaga menukaks saanud Hesburgeri avamine. Kuna vastuvõtt oli nii hea, plaanib pererestoran Maksimarketis edasi laieneda.

Võru Tarbijate Ühistu juhataja Tarmo Lauringu sõnul on Maksimarketi laienemine tervikliku protsessi tulemus, mille eesmärk on pakkuda meeldivat ostukeskkonda ja head teenindust.

„Pingutame samm-sammult, et olla Võrumaa inimestele meelepärane, kogu maakonna kauplustevõrku toetav keskus,” lausus Lauring. Ta tänab kõiki, kes Maksimarketi laienemisele kaasa aitasid, ennekõike kliente, kes ei lasknud ennast ehitusest kuigi palju segada.

Eriti tõstab Lauring esile sisekujundajate Maile ja Eliina Grünbergi panust, kes on suutnud Maksimarketi kasvust hoolimata hoone kujunduses ühtset ja maitsekat joont hoida. Grünbergid on kujundanud näiteks ka Tallinna Kaubamaja lasteosakonna ning Bastioni kauplused Tallinnas ja Riias.

„Meie uksed on nüüdsest kogu ilus avatud ning ootame kõiki Võrumaa inimesi uuenenud Maksimarketit vaatama,” ütles Lauring.

Eile tehti Maksimarketi kaubamajas esimene ost – pintsak ja pluus – juba mõni minut pärast avamist, kell 12.17. Kaubamaja sisekujunduses on kaunilt välja arendatud valguspuu, mille tüvest hargnevad oksad-valgustid. Kaubamajakorrusele saab lift i ja eskalaatoriga.

Laienemine läks maksma ligi kolm miljonit eurot. Peatöövõtja oli OÜ Ehitusmeister.{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD