Menu

.      

Tiia õnnelik käsi tõmbas välja mõnusa võidu

Tiia Evestus auhinnahunniku kõrval, millest õnnelik käsi tõmbas välja kõige suurema, 30eurose Klicki poe kinkekaadi. Foto: AIGAR NAGELLOOSIVÕITJA • Sellenädalase auhinna võitjaks on Tiia Evestus Põlva maakonnast. Kuigi Tiia elab naabermaakonnas, on elu rohkem Võruga seotud. Siia käib ta Magaziini kauplusesse tööle ja ka abikaasa töötab Võrus, autokoolis sõiduõpetajana.

Paaril on viis last, kellest üks elab juba kodust eemal, aga teised käivad Parksepa koolis.

Lehte on viimased üheksa aastat tellitud püsikorraldusega ning peale Võrumaa Teataja loetakse veel ka Õhtulehte. „Minule meeldib lugeda,” räägib Tiia, kui uurida, kuidas ajalehtedega sõprussuhe on.

Sügis- ja talveõhtud sisustataksegi lehelugemistega ja pereseltsis. Suvel on õues ohtralt toimetamist. Seda on ka näha, sest maja ümbruses laiub tohutu plats, mida suvel niidetakse. Võib ainult oletada, mitu tundi selle niitmine aega võtab. „Suvel meil tööpuudust tõesti ei ole,” sõnab Tiia naeratades.

Koos perega jagavad eluaset ka koerad ja kass.

Auhinnakorvist tõmbas Tiia välja kõige magusama preemia – 30eurose Klicki kinkekaardi koos šokolaadi ja patareilambiga.

Kui ka Sina soovid võita toredaid auhindu meie koostööpartneritelt, siis telli Võrumaa Teataja vähemalt pooleks aastaks. Pole vahet, kas digi- või paberleht. Loosimises osalevad ka kõik püsikorraldusega tellijad.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD