Menu

.      

MTÜ Kodukant Võrumaa tegi restardi

25. novembril Osula Külaseltsis toimunud MTÜ Kodukant Võrumaa üldkoosolek. Laine Rehkli Kurenurme Külaseltsist (pildi keskel kollase salliga, vasakult), Viive Tomson Loosi seltsist, Eevi Zirk Uue-Antslast, Anneli Luisk Rogosi mõisast, Mari-Anne Leht, Ene Andrejev Tagaküla seltsist, Marika Parv MTÜst Kodukant, Reet Käär MTÜst Maana, Krista Habakukk Pärnumaa külaliikumisest ja Merle Janson, külaliikumise Kodukant Igas külas Oma Pidu projektijuht. Seljaga istuvad Katerina Puusepp ja Evelin Tõniste Võrumaa Arenguagentuurist. Vasakul tagaplaanil on  Marika Rosenberg Sulbist, Jaana Kõvatu Krabi Külaseltsist ja Anneli Ott Võrumaa Partnerluskogust. 	   Foto: ANDREI JAVNAŠANUUS ALGUS • Möödunud nädalal oli Osulas MTÜ Kodukant Võrumaa üldkoosolek, mis kestis peaaegu kolm tundi. Meenutati, kuidas omal ajal, kui taluliidus oli Veera Vaask, otsustati eraldi külaliikumist edendama hakata, ja nii Kodukant Võrumaal alguse saigi.

Ene Andrejev Tagaküla seltsist meenutas, kuidas ta kümmekond aastat tagasi Kodukandiga liitus ja oma külas tegutsema hakkas. Nüüdseks on ta küla tarvis 30 projekti kirjutanud.

Ettevõtja Anneli Luisk tunnustas Kodukanti kui hüppelauda edasiliikumiseks. Anneli Luisk usub, et Võrumaal olevatest MTÜdest vähemalt üks kolmandik ei tegutse, kuid tema sai tänu Kodukandile projektide kirjutamise selgeks.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD