Menu

.      

Võidupüha paraadiks Võrus tehakse ettevalmistusi

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Fotol Kaitseliidu Peastaabi planeerimis- ja koostööjaoskonna osakonna juhataja Hannes Toomsalu ja spetsialist Dein-Tom Tõnsing, Võru linnapea Anti Allas, Kaitseliidu Võrumaa maleva juht Urmas Vahter ja Võru abilinnapea Sixten Sild.Eile, 3. detsembril kogunesid Võrus kaitseliidu, televisiooni, politsei, pääste ja Võru linna esindajad, et ühiselt arutada võidupüha paraadi läbiviimiseks vajalikke üksikasju.

Kohtumisel andsid kaitseliidu esindajad ülevaate esialgsetest plaanidest ja juba tehtud ettevalmistustest. Seejärel mindi üle vaatama võimalikke paigutuslahendusi – kuidas ja kuhu suur hulk külalisi, osalejaid ja tehnikat ära mahutada. Käidi asutustes ja sõlmiti esialgseid kokkuleppeid. Praeguse kava kohaselt toimub paraad Võru kesklinnas.

Linnapea Anti Allas avaldas heameelt Võrule antud võimaluse eest. „Oleme tänulikud ja teeme selle nimel südamega tööd, et tervele Eestile nii tähtis sündmus saaks Võru linnas väärikalt peetud,“ ütles Allas.

Lisaks paraadile tähistatakse Võrus ka maakaitsepäeva. Päev varem toimub Tamula rannas rahvapidu koos muinastulede süütamisega. Võidupüha üritused toimuvad Võrus 22.–23. juunini 2016.

Viimati toimus võidupüha paraad Võrus 1997. aastal. {fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD