Menu

.      

Jõulurõõm Semu Kaubamajas

Päkapikk Trillalla õnnelik käsi loosib peaauhinna  võitjaks Signe, kellele kohe telefoni teel võidust  teatatakse. Fotod: KADI ANNOM• Semu Kaubamajas juba kolmandat aastat kogu pere jõulupäev •

HEATEGEVUSLIK PEREPÄEV • MTÜ Saagu Valgus koostöös Semu Kaubamajaga korraldas juba kolmandat aastat järjest kogu pere jõulupäeva. Eelmisel aastal peeti jõulupäeva Semu Kaubamaja nullkorrusel, praegustes City Alko ruumides. Sellel aastal oli üritus kolinud Semu Kaubamaja fuajeesse, mis on jõulupäeva pidamiseks palju parem koht.

Piparkookide kaunistamine ja jõuluvana tegid laste meele rõõmsaks Päkapikk Trillalla kaunistas lastega piparkooke ja oli abiks kuuseehete valmistamisel. Iga soovija sai dekoreerida oma piparkoogi täpselt nii värviliseks kui tahtis. Samuti oli lastel võimalus meisterdada jõulukaunistusi, et kodu jõulurüüsse ehtida. Samuti said kõik külastajad õnneloosis kätt proovida, saadud tulu läks MTÜ Saagu Valgus toetuseks. Lõpuks saabus ka jõulumees, kes headele lastele kommi jagas ja kellega sai jõuluootusest lobiseda. Ka kaheaastane Randy ja kümnekuune Remy olid tulnud koos vanematega jõulumeest külastama. Pisipoiste vanemate sõnul oli see esimene kord, kui lapsed jõuluvana nägid.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD