Menu

.      

Auhind läks digilehelugejale

Maire Meeling tahvelarvutis digilehte lugemas.  Foto: AIGAR NAGELLOOSIVÕITJA • Meie seekordse auhinna võitja on Maire Meeling Võru linnast. Maire on digilehelugeja, kes kasutab lugemiseks tahvelarvutit. „Lehega olen väga rahul, väga meeldib tahvelarvutist lugeda, rohkem kui paberlehte,” räägib naine.

Peale digilehe käib kodus ka paberleht, mille suur lugeja on Maire ema Malle. Malle on Võrumaa Teatajat tellinud juba aastaid, algusnumbritest peale.

Naised arvavad, et leht on põnev ning silm jääb peale isegi reklaamile. „Vahel on hea vaadata, kes mida pakub, lasen lihtsalt silmadega üle,” jutustab Maire.

Maire on kodus lapsehoolduspuhkusel, aga enne seda töötas kümme aastat firmas G4S turvatöötajana. Tüüpiline küsimus, mida ikka poe turvatöötajalt küsida, on varaste kohta. Neid pidi poodides väga palju olema. „Meid on spetsiaalselt koolitatud märkama, selliseid kahtlaseid inimesi ja vargusi on ikka väga palju,” räägib Maire.

Poeg Marten on intervjuu ajal lasteaias. „Harjutame praegu lasteaiaskäimist,” seletab Maire. Veel huvitab naist massaaž, mida ta tasapisi ka õppimas ja harjutamas käib.

Auhinnavõitu loodeti salamisi juba ammu, sest Malle on lehte aastaid tellinud. Unistati Klicki poe kinkekaardist, sest vaja oleks paremat ja uuemat telefoni. Auhinnakorvist tõmmati välja kümneeurone Klicki kinkekaart, mis loodetavasti natukenegi abiks on.

Juba järgmisel nädalal alustame Jaagumäe toidukeskuse jõululaua ja Georgi hotelli restorani kinkekaartide väljaloosimisega.
Kellel nüüd suu vett jooksma hakkas, tuleb ruttu lipata Võrumaa Teatajat tellima, sest kõigi lehe vähemalt pooleks aastaks tellijate vahel loosime auhindu. Pole vahet, kas digi- või paberleht. Loosimises osalevad kõik, ka varasema tellimuse pikendajad ning püsikorraldusega tellijad.

{fcomment}


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD