Menu

.      

Lydia Kais võitis auhinnaks autopesu

Lydia Kais koos trullaka kiisu ja laual oleva auhinnaga.  Foto: AIGAR NAGELAUHINNAVÕITJA • Võrus Tallinna maanteel asuv Mutter ja Polt on välja pannud kolm šampooniga autopesu. Selle omanikuks sai loosi tahtel Lydia Kais, kes elab Kirumpääl.

Lydia Kais on tore ja rõõmsameelne proua, kes teeb hulgaliselt käsitööd. Olgu need sokid sugulastele, kleidid lastelastele või kardinad akna ette – kõigega saab naine edukalt hakkama. Peale näputöö on Lydia Kaisil veel üks hobi – lilled. „Suvel on mul aias seitse suurt lillepeenart,” räägib naine, kellel suvekuudel tegevusest puudu ei jää. Talvekuud veedab ta toas potilillede seltsis, mida on nüüdseks kõvasti vähendanud. „Õhk on nüüd veidi puhtam, liiga paljuks läks juba,” ütleb Lydia Kais.

Lydia Kaisil on kolm last, kes kõik on oma elu rajanud välismaale. Kaks tütart läksid algul Saksamaale lapsehoidjaks, leidsid seal armastuse ning elavad nüüdseks välismaal juba 20 aastat. Poeg elab ja töötab Norras. Pühade ajal oligi kodus ainult poeg, teisi lapsi ja lapselapsi ootab Lydia veel külla, valmis kootud hunniku sokkidega. Tööl käis Lydia Kais viimased 20 aastat Kreutzwaldi koolis asjaajajana.

Praegu on naise kaaslaseks peale hobide elukaaslane ning suur ja trullakas kass.

Võrumaa Teatajat loeb ta hoolega ja huviga ning ootab alati selle ilmumist. „Meile jõuab leht juba varahommikul poole üheksa-üheksa ajal,” räägib Lydia Kais. Varem tellis ta veel hulgaliselt käsitööajakirju ja Kodukollet, aga nüüd on jäänud ainult Võrumaa Teataja. „Internetis on kõik käsitööga seonduv olemas,” seletab proua Kais, kes surfab netis nagu vana kala ja oskab ka Facebooki kasutada.

Kõigil, kes soovivad toredaid auhindu võita, tuleks tellida Võrumaa Teataja vähemalt pooleks aastaks. Pole vahet, kas digi- või paberleht. Loosimises osalevad ka kõik püsikorraldusega tellijad. Järgmisel nädalal läheb Võru Euronicsi poolt loosi teler.

Autopesula Mutter ja Polt paneb autoomanikele südamele, et nii külmade ilmadega ei ole mõttekas autot pesta. Seoses viimaste päevade käreda külmaga ei paku Mutter ja Polt autopesuteenuseid, et mitte autosid lõhkuda. Kliente oodatakse taas, kui ilmad soojenenud on.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD