Menu

.      

Uus tee poolitab linna Koreli oja kõrvalt

Pärast kergliiklustee valmimist võib rattaga muretult läbi linna Väimelast Kubjale sõita, või jalutada Võru bussijaama juurest Maksimarketisse.  Skeemid: TOMI SALUVEER• Linnavalitsus tahab ühendada Võru elamu- ja äripiirkonnad •

TEEPROJEKT • Võru linna ja valla lähiaastate kergliiklusteede projektiga lisandub piirkonda 5,25 kilomeetrit jalakäijate ja jalgrattateid. Võru linnapea Anti Allase sõnul seob projekt olemasolevad lõigud terviklikuks teedevõrguks ning ühendab omavahel elamu- ja tööstuspiirkonnad.

Projekti käigus rajab Võru linn koos vallaga nõuetekohase tähistusega valgustatud kergliiklusteed, luues seeläbi 11 uut ühendust. Projekti on kaasatud Tartu, Vabaduse, Liiva, Petseri, Luha, Pikk, Seminari ja Jüri tänav, samuti Räpina maantee, Valga maantee, Kubja tee ja Lõuna-Eesti haigla piirkond.

„Kergliiklustee aitab ühendada linnaäärsed asumid linnaga ning võimaldab parema ligipääsu töökohtadele ja teenustele,” lausus Allas. „Samuti täiendab loodav tee kergliiklusteede võrgustikku ja ühendab juba olemasolevad lõigud.”

20 PÄEVA ENIMLOETUD