Menu

.      

Viimane auhind – teler – läks Rõugesse

Võru Euronicsi juhataja Vello Vijard telerit autosse tõstmas, et auhind võitjani sõidutada.LOOSIVÕITJA • Võrumaa Teataja loosis välja selle kampaania viimase auhinna. Võru Euronicsi välja pandud 100Hz teleri omanikuks sai Ever Pindmaa. Ta elab koos perega Rõuges. Naine Õnne, tütretirtsud Taisi ja Kädy ning perest eemal elav täiskasvanud poeg Taimar on Ever Pindmaa au ja uhkus.

Kodus oli telerit vastu võtmas pool pererahvast koos kass Poisiga. Isa oli parajasti Rauameistris tööl ning Kädy lasteaias.

„See aasta on meil väga hästi alanud, tädi ostis Bingo loto pileteid ja on juba kahel korral viimase paari nädala jooksul võitnud, nüüd veel siis teler ka,” räägib pereema Õnne.

Võrumaa Teatajat on sinna majja tellitud aastaid. Alguses oli tellijaks vanaisa, pärast tema surma 13 aastat tagasi on lehte tellinud Ever Pindmaa. Varem vormistati lehetellimus kolmeks kuuks, aga viimasel korral otsustati aastatellimuse kasuks, mis ka võidu majja tõi. Kõige suurem lugeja ongi pereisa Ever Pindmaa, kes peale palgatöö rassib ka põllumehena: ta tegeleb teraviljakasvatusega.

Teleri värsked omanikud ema Õnne, tütar Taisi ja kass Poiss ootavad koju pereisa, et siis telekas karbist välja võtta. 	 Foto: AIGAR NAGELSisseehitatud digiboksiga Philipsi pildimasin läks väga õigesse kohta, pererahva praegune teler on juba väga, väga vana. „Uut oli tõesti hädasti tarvis. Abikaasa helistas enne ja ütles: tead, ma võitsin teleka! See oli ikka suur üllatus,” rõõmustab Õnne. Väike Taisi uurib kõrvalt: kas siit telekast ikka multifilme ka näeb? Ema kinnitab, et kindlasti näeb, aga lubab teleri karbist väljavõtmisega oodata, kuni isa koju jõuab.

Teler oli ühtlasi meie viimane auhind, mille selles kampaanias loosisime. Suur tänu Euronicsile, kelle Võru poes on müügil ligi 200 telerit! Kes ei võitnud, neil ei tasu pead norgu lasta, sest varsti alustame juba uue kampaaniaga.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD