Menu

.      

Ilmataadi vembud

Võimsa teehooldussõiduki juht Raivo Parv eile varahommikul libedustõrjele sõitmas. Foto: VÕRUMAA TEATAJA• Eile hommikul olid teed taas libedad. Tamula jäärajavõistlus lükkub järgmisele nädalavahetusele •

JÄÄ JA VESI • Eile hommikul oli taas libe ja Võru teehoolduspiirkonna keskusest sõitsid puisturid varavalges teedele. Lõuna-Eesti haiglast öeldi eile Võrumaa Teatajale, et õnneks on inimesed olnud ettevaatlikud ja erakorralise meditsiini osakond pole kukkujatest ummistunud, kuid nii mõnedki kipsid on tulnud panna. Samas sunnivad sulailmad järgmisele nädalavahetusele edasi lükkama Tamula jäärajasõidud.

Eesti Teede Võru keskus

Eile hommikul asus varavalgel teele teehooldussõiduki juht Raivo Parv. Küsimusele, kuidas teehooldussõiduk teel püsida suudab, vastas kuus aastat seda tööd teinud Raivo Parv: „Kõige olulisem on kiiruse valik. Kui paremate teeoludega suudab näiteks vahetuse jooksul libedustõrjet teha umbes 300 kilomeetri ulatuses, siis libedaga ainult paarisajal kilomeetril.”

Eesti Teede Tartu-Võru teehoolde osakonna juhataja Enn Jänes ütles eile hommikul, et erilise tähelepanu all on kõrvalteed (tugiteed), ja kui tarvis, siis on mehed väljas kas või 24 tundi.

20 PÄEVA ENIMLOETUD