Menu

.      

Lasteaia ehitustöödele tuli soodne pakkumus

• Sõlekese lasteaia ehituskonkurss lõppenud, YITi pakkumus teistest oluliselt soodsam •

EHITUS • Võru linn plaanib sellel aastal alustada Sõlekese lasteaia täielikku rekonstrueerimist. Eeldatud kahe ja poole miljoni euro suurusele ehitushankele laekus kaheksa pakkumist, millest ASi YIT Ehitus pakkumus on teistest ligi pool miljonit eurot odavam.

Sõlekese lasteaed on Võrus teiste seas esimene, kus toimub kapitaalne renoveerimine. Võru linnapea Anti Allase sõnul oli Sõlekese lasteaia ehitushanke algne
eeldatav maksumus 2,5 miljonit eurot. „Praegused pakkumised ongi eeldatud hinnavahemikus, õnneks on üks nendest ka oluliselt soodsam.”

Hange „Võru lasteaed Sõleke hoone ja õueala rekonstrueerimine“ Maksumus eurodes ja käibemaksutaAllase sõnul on linna maksumaksjate jaoks praeguse ehitusturu madalseisu tõttu õige aeg ehitamiseks. „Uute eurorahade vool ei ole veel Eesti turule jõudnud, ehitajate pakkumised olid praegu väga head,” lisas ta.

YIT Lõuna-Eesti piirkonna juhataja Andras Kelt kinnitas, et nende pakkumus on selline, millega saab Sõlekese lasteaia reaalselt valmis ehitada. YIT ehitas ka Võru politsei- ja piirivalveameti ning päästeameti uue ühishoone.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD