Menu

.      

Homme algavad Sõlekese lasteaia ehitustööd

Anti Allas osales Sõlekese laseaia kolimistöödel. Homme antakse hoone üle ehitusfirmale YIT ja algavad üheksa kuud kestvad rekonstrueerimistööd. 	 Foto: VÕRUMAA TEATAJA

RENOVEERIMINE • Võru linnavalitsus annab homme Sõlekese lasteaia hoone ehituskonkursi võitnud YIT Ehitusele ehitustöödeks üle. Kui kõik läheb plaanipäraselt, saavad lapsed uude lasteaeda sisse kolida juba järgmise aasta veebruaris. Nii lausus linnapea Anti Allas.

Sõlekese lasteaia ehitushanke võitis aktsiaselts YIT Ehitus, kes ehitas ka Võru politsei-, piirivalve- ja päästeameti ühishoone.

Sõlekese lasteaed on Võrus teiste seas esimene, kus toimub kapitaalne renoveerimine. Allase sõnul oli Sõlekese lasteaia ehitushanke algne eeldatav maksumus 2,5 miljonit eurot, YIT Ehituse pakkumine oli aga ligi 500 000 eurot soodsam.

Foto: ANDREI JAVNAŠAN

Lasteaia ehitustööde riigihankes osales kaheksa pakkujat, YIT Ehitus võitis hanke 2,08 miljoni euro suuruse pakkumusega.

„Tänaseks teame, et hankes osalenud teised ehitusfirmad vaideid ei esitanud ja leping YIT Ehitusega on nüüdseks ka allkirjastatud,” lausus Allas.

Lapsed viibivad ehitusperioodil asenduspindadel Jussikese lasteaia ja Võru täiskasvanute gümnaasiumi hoones. „Käisin kõik lasteaiarühmad asenduspindadel teisipäeval läbi, kõik tunduvad rahul olevat,” rääkis Allas. „Lapsed on asenduspindadel leidnud uusi põnevaid mängupaiku.”

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD