Menu

.      

Kääpa kooli katuse all õpivad maakonna parimad roboti-insenerid: Anette ja Urmet Pihus

Selle kooli, Kääpa kooli katuse all  õpivad maakonna parimad  roboti-insenerid: Anette ja Urmet Pihus. Fotod: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN JA VÕRUMAA TEATAJA

HUNTROBOT • Eile hommikul ütles Urmet Pihuse klassijuhataja Anneli Lätting, et Urmet Pihuse matemaatikatunnist väljakutsumisega ei ole mingit probleemi, sest Urmet Pihus on tubli õppija, lünka sisse ei jää ning matemaatika on üks tema lemmikainetest.

Kääpa kool on ilus kool, siin õpib 142 õpilast. Vahetunnil tundsid lapsed end vabalt, üks poiss leidis, et parim on põrandal pikali olla. Naerunäolised ja teretavad lapsed olid viiteks, et suur koolipere toimib ning kevadväsimuse märke ei ole.

„Urmet Pihuse taseme parimaks näiteks on, et ta juhendab meie koolis esimese ja teise klassi robootikahuvilisi,” rääkis klassijuhataja Anneli Lätting, kes ei soovinud mingil tingimusel pildile jääda.

Põhjus, miks Urmet Pihust otsisime, oli tema roboti absoluutne võit maakonna robootikapäeval Rõuges. Seal oli kirjas, et võitis meeskond Hunt koosseisus Urmet Pihus.

20 PÄEVA ENIMLOETUD