Menu

.      

Tsenter kohtus eile ministeeriumi ja EASiga ning tegi ettepaneku koostööd laiendada

Rahandusminis- teeriumi ja EASi esindajad eile kompetentsikeskuse Tsenter pinnatrükimasina juures. Keskus tähistab järgmisel nädalal oma sünnipäeva. Foto: ERAKOGU

KAASAAITAJA • Kompetentsikeskus Tsenter plaanib laiendada riigiga koostööd ka väljaspool kompetentsikeskuse toetusprogrammi. Eilsel kohtumisel rahandusministeeriumi ja EASiga anti ülevaade keskuse esimese nelja aasta tegevusest ja räägiti 2016–2019 aasta projektiperioodi plaanidest.

„Tegime ülevaate oma senisest tööst ja tulemustest,” ütles keskuse juhataja Kalev Kaarna. „Samas küsisime vastu, kuidas saaks riik meie tegevusele rohkem kaasa aidata ka väljaspool kompetentsikeskuste toetusmeedet.” Tsenteri taotletav järgmise nelja aasta tegevustoetus on 700 000 eurot.

Koostöö laiendamine toetusmeetme kõrval

Kaarna sõnul saaks koos EASiga edasi arendada terviklikumat infovahetust ja luua ühtse kliendihaldussüsteemi. „Meie annaksime teada oma tegevusest ning tulemustest ettevõtete nõustamisel ja toetamisel,” lisas ta. „Nemad jagaksid aga infot puidu- ja mööbliettevõtete osalemisest arenguprogrammis.”


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD