Menu

.      

Võru linnavalitsus kolis tänasest üle uuele veebilehele

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru linn võttis tänasest, 1. juunist kasutusele uue kohalikele omavalitsustele mõeldud veebikeskkonna.

Uus veebileht põhineb Eesti omavalitsustele suunatud teenuseportaali KOVTP sisuhaldustarkvaral, millega on tänaseks liitunud kõik maavalitsused ja pooled omavalitsustest. Veebiportaalil on kindel kontseptsioon ja lehtede ülesehitused on sarnased, mis teeb info leidmise kasutajale lihtsamaks. Info paigutuse ja infoarhitektuuri on välja töötanud kujundusspetsialistid, analüüsides veebilehtede statistikat ning kasutamist.

Veebilehe külastaja saab ennast tuvastada ID-kaardi abil. Sisse logides on võimalus esitada linnavalitsusse erinevaid taotlusi. Samuti on lehel olemas rakendus, mis võimaldab linnaruumis olevatele probleemkohtadele tähelepanu juhtida. Vormile on lisatud kaardi vaade, kus lehekülje külastaja saab näidata konkreetse probleemi asukohta ning lisada ka foto. Rakendus töötab ka mobiilis

Seoses üleminekuga KOVTP-le võib lehel esineda veel üksikuid tõrkeid, sisu täiendatakse pidevalt. Loodame mõistvale suhtumisele ning vabandame võimalike ebamugavuste pärast.

Võru linna veebilehe aadress jääb samaks www.voru.ee

Tagasisidet ja ettepanekuid võib saata e-posti aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

20 PÄEVA ENIMLOETUD