Menu

.      

Võrulanna Taivi Pindis – Eesti parim sekretär 2016

Taivi Pindis valis pildistamiseks Kubja, kust algavad terviserajad, sest sport on stressi maandamiseks parim. Võrus olles eelistab ta  külastada Haanja pubi Finiš või kohvikut Katariina. Foto: VÕRUMAA  TEATAJA

PARIM • Kevadel valiti rahvusvahelisel sekretäride päeval 2016. aasta Eesti parimaks sekretäriks võrulanna Taivi Pindis, kes töötab Premia Tallinna külmhoone juhatuse assistendina. Taivi Pindis on maaülikoolis lõpetanud tootmise ja turustamise eriala ning praegu mõtleb magistrikraadile.

„Olen turul kaupu müünud enne veel kui kooli läksin. Maasikaid olen Soomes korjanud kuuel aastal. Aasta aega olin Hispaanias vahetusüliõpilane ning tutvusin sealse põllumajandusega,” räägib Taivi Pindis Võrumaa Teatajale. Kümmekond aastat tagasi lõpetas neiu Võru Kreutzwaldi gümnaasiumi ja Võru muusikakooli akordioni erialal ning jätkas õpinguid maaülikoolis.

„Pärast maaülikooli lõpetamist töötasin paar aastat Jaagumäe talus köögiviljalaos töödejuhatajana ning sinna läheks hea meelega tagasi, sest taluperemees oli mulle nagu vanaisa, kelle kogemused võimaldasid näha suurt pilti. Kõik see tuli mulle kasuks: õppisin töid korraldama, planeerima, stressi taluma ja sain väärt kogemusi,” meenutab Taivi Pindis.

20 PÄEVA ENIMLOETUD