Menu

.      

Kolm järjestikust traagilist õnnetust Võrumaal

  • Kirjutas Tomi Saluveer

Noored mälestamas reedel Kuldre külas toimunud traagilise juhtumi järel surnud noormeest. Foto: GREGOR SALUVEER

ÕNNETUSED ❯ Viimastel päevadel on Võrumaal toimunud kolm järjestikust traagilist õnnetust. Urvastes hukkus rusikalöögi saanud 16aastane noormees, Antslas puuskulptuuri alla jäänud kuueaastane poiss ja Sõmerpalus rolleriga teelt välja sõitnud 45aastane mees.

Urvaste

Urvaste vallas Kuldre küla kortermaja ees toimus reedel traagiline juhtum, mis lõppes 16aastase noormehe surmaga. Noormees sai löögi näkku 55aastaselt mehelt, kukkus ja suri hiljem haiglas ajuverejooksu tagajärjel. Viielapselisest perest pärit noormees lõpetas kevadel Kuldre kooli 9. klassi, tegemist oli andeka sportlase ja korvpalluriga. Juhtumi osas oodatakse hinnangut kohtuarstilt.

Antsla

Antsla kultuuri- ja spordikeskuse õuel juhtus laupäeva õhtul traagiline õnnetus, mis nõudis kuueaastase poisi elu. Ümber kukkus üks viiest Antslas eelmisel aastal puukunsti päevadel valminud skulptuurist ning selle alla jäi lasteaiaealine poiss. Juhtunu asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluse käigus, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.

Sõmerpalu

Teisipäeval teatas Osula külas silo teinud traktorist, et avastas maisipõllult rolleri ning selle juurest meesterahva. Sündmuskohale saabunud kiirabi tuvastas mehe surma. Esialgsetel andmetel liikus rollerit juhtinud ja kiivrit kandnud 45aastane kohalik mees suunaga Sulbist Osula poole. Seni on selguseta, kas surmavaid vigastusi põhjustas avarii või eelnes teelt väljasõidule terviserike.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD