Menu

.      

Haukal laadale antakse veel viimast lihvi, et kahel päeval vastu võtta kuni 30 000 külastajat

Usinad ettevalmistused käisid eile ka Antsla linnapildis – parandati Antsla Tarbijate ühistu hoone fassaadi ja pesti kaupluste aknaid. Müügiplatside mahamärkimisega alustatakse juba homme hommikul.       Foto: KADI ANNOM

ETTEVALMISTUS • Eile hommikul andis Antsla Tarbijate ühistu juhataja Roman Provotorov oma kabinetis Hauka laadale veel viimast lihvi. „Ega siin ei olegi midagi keerulist. Lihtsalt pead meeles pidama, mida ei tohi ära unustada. Rutiin on üldiselt sama, siis tekibki vahel küsimus, kas just see asi on juba tehtud või sai tehtud eelmisel aastal ja on sellel aastal ikka tegemata,” sõnab mees.

Usinad ettevalmistused käisid eile ka Antsla linnapildis – parandati Antsla Tarbijate ühistu hoone fassaadi ja pesti kaupluste aknaid. Juhataja Roman Provotorovi sõnul siiski fassaaditöödes ja laada tulekus seost ei ole. „See on töö, mis lihtsalt tuleb suvel ära teha. Kui me oleks seda laada pärast teinud, siis oleksime proovinud lisaks parandustöödele ka värvimisega ühele poole jõuda, aga usun, et ega värvi puudumine laadakülastajaid sega,” räägib mees naljatledes.

Antslas toimunud sügislaadast kirjutati Maarahva kalendris juba 1930. aastal, Hauka laada nime all toimub üritus alates 1963. aastast. Alates 1994. aastast peetakse Hauka laata Antsla linna keskuses.

20 PÄEVA ENIMLOETUD