Menu

.      

Sõlekese lasteaia renoveerimisel alustati teise ehitusetapiga

Sõlekese lasteaia ehitustööde lõpptähtaega pole muudetud ega eelarve mahtu suurendatud, esimene täielikult renoveeritud Võru lasteaed peaks valmima järgimise aasta alguses. Nii kinnitasid Võru linnamajanduse osakonna juhataja Raiko Palm (vasakul) ja linnapea Anti Allas.               Fotod: ANDREI JAVNAŠAN

PILDIGALERII RENOVEERIMINE • Sõlekese lasteaia renoveerimisel on käimas teine ehitusetapp, mille käigus valmib maja „karp”. Linna selle aasta suurim ehitusprojekt peaks valmima tähtaegselt, täpsustatud on vaid ehitustööde graafikut.

Võru linnapea Allase sõnul saavad ehitusperioodi ajal asenduspindadel käivad lapsed uude lasteaeda sisse kolida kindlasti enne järgmist suvehooaega.

Sõlekese lasteaed on Võrus teiste seas esimene, kus toimub kapitaalne renoveerimine. 3600 ruutmeetrise lasteaia ehitushanke võitis aktsiaselts YIT Ehitus 2,5 miljoni euro suuruse pakkumusega.

„Kõikides valdkondades, nii koolide osas, teede poolelt, kui ka muusikakooli ja kultuurimaja näitel on Võrus juba kapitaalseid ehitustöid tehtud,” ütles Anti Allas. „Lasteaedade poole pealt on Sõleke aga esimene linnukene.”

Objektil töötab hetkel ligikaudu 25 ehitustöölist. Esimese etapi lammutustööd on lõpetatud, teises etapis teostatakse konstruktsioonilised- ja välitööd, hoone saab ette aknad ning uksed. Seejärel hakatakse kolmandas etapis tegema siseviimistlustöid.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD