Menu

.      

Võrumaal lõppesid seriaali „Vabad mehed” võtted

Seriaali  „Vabad  mehed”  operaator  Hans Ulman  (vasakul) ja  režissöör  Martin Korjus  laupäeval  võtteplatsil. Foto: FOTOSFERA / ANDEI JAVNAŠAN

PILDIGALERII SARIFILM • Nädalavahetusel lõppesid Kuperjanovi jalaväepataljoni territooriumil ja mujal Võrumaal fi lmitud telesarja „Vabad mehed” käesoleva hooaja võtted. 12osaline sari läheb TV3 eetrisse lähikuudel, see räägib reservõppekogunemisel kohtuvate tuttavate omavahelistest suhetest.

„Seriaal on pöörane, põnev, dramaatiline ja ootamatu,” lausus seriaali tegevprodutsent Jevgeni Supin. „Seal on draamat, on inimestevahelisi suhted ja probleeme, armastust, samas ka komöödiaelemente ning situatsioonihuumorit.”

Tänavu läheb eetrisse seriaali „Vabad mehed” teine hooaeg. Kui esimesel hooajal olid tegelased ajateenistuses, siis vahepeal on seriaalis möödunud neli aastat ja samad tegelased saavad kokku reservväelaste õppekogunemisel.

„Tegelaste jaoks tähendab õppekogunemine uuestikohtumist, see on võimalus põgeneda igapäevarutiinist,” lausus Supin. „Nelja aasta jooksul on nad jõudnud selleni, et peavad tegema oma elus mingisuguseid valikuid, nad saavad astuda nüüd argielust sammu kõrvale ja järele mõelda.”

20 PÄEVA ENIMLOETUD