Menu

.      

Gutmanni memoriaal toob Võrru Eesti ja Läti paremiku

56. Võru võrkpalliturniiril on pallingu vastuvõtul Sten Maask (nr 11), Mirko Hani (nr 3) ja Henri Treial (nr 12).              Foto: AKSEL SAALVÕRKPALL • 58. korda toimuv Jaan Gutmanni memoriaal võõrustab Võru spordihoones 30. septembrist 2. oktoobrini kuut võrkpallimeeskonda Eestist ja Lätist. Kodumaalt tulevad enne hooaja algust vormi testima Pärnu VK, Bigbank Tartu, Rakvere VK ja Võru, mis on komplekteeritud kohalikest ning ummamuudu linnast pärit võrkpalluritest.

Rahvusvahelist hõngu toovad Lätist RTU/Robežsardze ja Jelgava Biolars.

Turniir annab suurepärase võimaluse tutvuda Saja Liiga meeskondade uute koosseisudega. Väga palju on muutunud Eesti karikavõitja ja Saja Liigas kulla pälvinud Pärnu koosseis, kust leiab koguni kolm lätlast: Aleksandrs Kudrjašov, Toms Švanš ja Edvarts Buivids. Neljas lõunanaaber Aleksandrs Avdejevs ravib vigastust.

Huvitavaid mängijaid on värvanud ka tartlased – lisajõudu on toodud Kanadast (Bradley Gunter), USAst (Michael Michelau) ja Lätist (Toms Vanags). Võru koosseis sõltub suuresti teiste Eesti klubide armulikkusest, kuid turniiri peakorraldaja Aksel Saal avaldas lootust, et kodulinna särgi tõmbavad kindlasti selga temporündajad Tamar Nassar (Pärnu VK), Joonas Popman (TTÜ) ja Eesti noortekoondise mängijad Albert Hurt, Rasmus Rohumets, Tarvo Täht ja Kaspar Süvaorg jt.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD