Menu

.      

Jetgas laiendab Pika tänava gaasiprojekti

Uuest aastast hakkavad Võrumaa elanikke sõidutama uued gaasibussid. Hansa Bussiliinid sõlmis busside tankimise osas lepingu Alexelaga. Konkureeriv Jetgas jälgib praegu olukorda ja plaanib sarnase gaasitankla oma Jaama tänava krundil samuti valmis ehitada. Kas või gaasiautode teenindamiseks. Foto: ERAKOGU

GAASIKÜTE • Pikale tänavale gaasitoru ehitanud OÜ Jetgas varustab tänaseks gaasiga pagarifirmat Cristella ja peab läbirääkimisi teiste piirkonna firmade, kaupluste ja eramutega. Septembri lõpus saadi Võru linnalt kooskõlastus gaasitorustiku laiendamiseks Roopa ja Sinika tänavale.

Jetgas on Pika tänava piirkonnas praeguseks välja ehitanud koos põhitrassi ja hargnevustega kokku ligikaudu 2,5 kilomeetrit gaasitorustikku. Firma juhi Janek Parkmani sõnul on peale Cristella praeguseks sõlmitud gaasitarnelepingud mitmete äriklientidega, eraisikuid klientideks praegu veel siiski ei ole.

„Tegeleme Võrus vaikselt oma tegevuse laiendamisega. Käime praegu sisuliselt ukselt uksele ja müüme gaasi,” ütles Parkman. „Oleme siinse turu osas optimistlikud ja tulnud siia, et jääda.”

Kaugkütte unistus

Parkmani sõnul jätkuvad läbirääkimised kõigi tarbijatega, kes jäävad gaasitoru haardeulatusse, tehakse pakkumisi ja ollakse valmis aitama projekteerimistöödel. „Tegeleme nendega, kes on valmis loobuma kaugkütteunistusest ja minema üle lokaalküttele,” ütles Parkman.

20 PÄEVA ENIMLOETUD