Menu

.      

Eesti aasta ettevõte 2016: Hekoteki seadmed kasutusel suurtes Võrumaa puidutööstustes

Hekoteki juht  Heiki Einpaul  võtmas vastu aasta ettevõte 2016 auhinda Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaidilt. Hekotek on partneriks ka Võrumaa puidutööstustele nagu Barrus (pildil palkide sorteerimisliin), Warmeston ja Osula Graanul. Fotod: ERAKOGU ja  ANDREI JAVNAŠAN

MASINAEHITUS • Tiitli „Aasta ettevõtte 2016” pälvis masinaehitusettevõte AS Hekotek, kelle seadmed on kasutusel Võrumaa puiduettevõtetes Barrus, Warmeston ja Osula Graanul. Barrus oli seejuures Hekoteki algusaastatel nende üheks võtmekliendiks.

„Auhind tuli ootamatult, ühtegi liigutust me selle saamiseks ise ei teinud,” lausus Hekoteki juhatuse esimees Heiki Einpaul. „Meie elu sellest kergemaks ei lähe. Inimestel on kindlasti hea meel, aga minu kui ettevõtte juhi jaoks tähendab see suuremat tähelepanu nii läbirääkimistel kui ka avalikkuse ees.”

Barrus, Warmeston ja Osula Graanul

Einpaul nimetab Võrumaa töödest ASile Barrus tarnitud palgisorteerimisliini, Järveres asuva OÜ Warmeston seadmeid ja OÜ Osula Graanul õhufiltreerimise süsteemi. Hekotek osales ka ASi Toftan uue valmimisjärgus tehase hangetes, praegu sellest projektist siiski osa ei võeta.

20 PÄEVA ENIMLOETUD