Menu

.      

Esimene lugejaauhind läks Kanepisse Annika Tagelile

Esimese auhinna võitja Annika Tagel Kanepist koos oma suure lemmiku Donnaga. 		Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA • Võrumaa Teataja alustab jälle tellimisauhindade loosimisega. Võimalus võita on kõigil, kes tellivad lehe vähemalt pooleks aastaks. Loosimises osalevad kõik uued tellijad ja ka olemasoleva tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega lugejad. Pole ka vahet, kas soovid endale soetada digi- või paberlehe, loosirattasse saab mõlemaga.

Esimese kingituse saajaks on Annika Tagel Kanepist. Tuleb välja, et ta on ka varem Võrumaa Teatajast loosiga võitnud, seega tasub tellida. Keset metsa ja põlde elav naine on ärev ja õnnelik, sest just on alustatud  vee ja kanalisatsiooni kaevetöödega.

„Paar aastat oleme ilma veeta olnud, varem sai kaevust, aga see sai tühjaks. Nüüd peaks vee tuppa saama,” räägib Annika Tagel õhinal.
Võrumaa Teatajat armastab Annika Tagel lugeda paberil, sest arvutist pole ikka päris õige lehelugemine. „Satun väga harva arvutisse,” seletab ta. Kõige rohkem meeldib talle sirvida kuulutuste rubriiki: töökuulutusi ja müügikuulutusi.

Annika Tageli hobiks on mööda Eestimaad reisimine. „Eestis on nii palju ilusaid kohti, mida külastada, ja palju vaatamisväärsusi,” jutustab ta.

Auhindadest jagame seekord veekindlaid termomeetreid ja LCD teleri Võru Euronicsilt, kinkekaarte AD Experdi reklaamibüroolt, luksusliku elamuse koos ööbimisega Georgi hotellilt, iluüllatusi Marta ilutoalt ja ilusalongilt ning Volkswagen Tiguani kasutusõiguse terveks nädalavahetuseks Aasta Auto Plussilt. Annika Tagel sai endale termomeetri. Järgmise auhinna loosime välja juba tuleval nädalal.

Kui ka Sina tahad loosirattas osaleda, siis tule ja telli Võrumaa Teataja!

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD