Menu

.      

Tellijaauhind läks Maire Puhmasele Antslast

Maire Puhmas võttis meid vastu tööl, Antsla gümnaasiumis. Naeratav naine on just auhinna kätte saanud. Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA • Auhinnamäng Võrumaa Teataja tellijatele käib täie hooga. Saame õnnitleda teist, selle nädala võitjat Maire Puhmast.

Maire töötab Antsla koolis bioloogia- ja geograafiaõpetajana. Varem oli ta tööl Nursi koolis ja siis Lepistus, aga pärast õppeasutuste sulgemist pidi olude sunnil Antslasse minema. „Ega ma kurda, kool on tore, meil on uus direktor ja kõik sujub väga hästi,” räägib naine.

Maire Puhmas luges varem paberlehte, alates eelmisest aastast tellib ta digilehte. „Seda on mugav ja lihtne lugeda,” põhjendab ta.

Lehelugejaid kodus teisi pole, sest pojad elavad juba mujal: üks Tartus ja teine on sammud hoopis Austraaliasse seadnud. Mees töötab kaugsõidujuhina ning kokku trehvatakse harva.

Võiks arvata, et Mairel võib üksi igav olla, aga kui küsida tema käest hobide kohta, siis tuleb välja, et nendega ta eriti tegeleda ei jõuagi. „Mulle meeldib lugeda ja looduses ringi jalutada, kui aega saab,” räägib auhinnavõitja.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad osaleda meie auhinnaloosis, kus jagame välja veekindlaid termomeetreid ja LCD-teleri Võru Euronicsilt, AD Experdi reklaamibüroolt kinkekaarte, Georgi hotellilt luksusliku elamuse koos ööbimisega, Marta ilutoalt ja ilusalongilt iluüllatusi ning Aasta Auto Plussilt Volkswagen Tiguani kasutusõiguse terveks nädalavahetuseks, siis tule telli Võrumaa Teataja.

Võimalus võita on kõigil, kes tellivad lehe vähemalt pooleks aastaks. Loosimises osalevad kõik uued tellijad ja ka olemasoleva tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega lugejad. Pole ka vahet, kas soovid endale soetada digi- või paberlehe, loosirattasse saab mõlemaga.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD