Menu

.      

Võru Kandles toimus kinnisvara ostu, müügi, hindamise ja pärimise teemadel elav arutelu

Teisipäeval kogunes Võru kultuurimajja Kannel umbes 20 huvilist, et arutleda kinnisvara ostu, müügi, hindamise ning pärimisega seotud teemasid. Foto: KADI ANNOM

TEADMISTE PÄEV • Teisipäeval jagati Võru kultuurimajas Kannel kinnisvaraalast nõu. Arco Vara eestvedamisel korraldatud teadmiste päeval selgitati, mis vahe on kinnisvarahindajal ning -maakleril, millised on eksperthinnangu tellimiseks vajalikud dokumendid, kuidas kinnisvara soetamiseks laenu saada, samuti räägiti lahti pärimisega seotud probleemid ja tingimused.

Teadmisi jagasid kinnisvaramaakler Janika Toots, kutseline hindaja Reet Värnik, laenuhaldur Piret Tammkõrv ja vandeadvokaat Piret Pallo. Üritusel sai osaleda tasuta. Kohal oli umbes paarkümmend inimest, kellel oli tõsine huvi päevakavas olnud teemade vastu ja kes osalesid elavas arutelus.

Janika Tootsi sõnul on selline teadmiste päev esimene, kuid ei jää kindlasti mitte viimaseks. Järgmine plaanitav üritus toimub Tartus, edaspidised toimumiskohad pannakse paika selle järgi, kus tegutsevad Arco Vara maaklerid ning asuvad bürood. Arutusel olnud teemad valiti välja aktuaalsuse järgi.

20 PÄEVA ENIMLOETUD