Menu

.      

Selle nädala lugejaauhinna võitja on Kaire Trumm Missost

Kaire Trumm oma töölaua taga hetk pärast auhinna üleandmist. Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA • Oleme jõudnud kolmanda auhinnani. Õnnelik võitja on püsikorraldusega lehetellija Kaire Trumm, kes töötab Missos vallasekretärina.

Terve elu Missos elanud naine on kodukandiga väga rahul. „Mulle siin väga meeldib,” seletab Kaire Trumm.

Lehest loeb ta kõige meelsamini valla-uudiseid ja tööga seonduvat. Hobisid Kairel ei ole, kogu vaba aeg kulub kodumajapidamisele. „Loomi mul küll pole, aga maja juures on alati midagi teha,” räägib ta. Lapsed on juba suured ja elavad mitmel pool Eestis, maale ongi ta jäänud abikaasaga kahekesi.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad osaleda meie auhinnaloosis, kus jagame veekindlaid termomeetreid ja LCD teleri Võru Euronicsilt, kinkekaarte AD Experdi reklaamibüroolt, luksusliku elamuse koos ööbimisega Georgi hotellilt, iluüllatusi Marta ilutoalt ja ilusalongilt ning Volkswagen Tiguani kasutusõiguse terveks nädalavahetuseks Aasta Auto Plussilt, siis tule telli Võrumaa Teataja.

Võimalus võita on kõigil, kes tellivad lehe vähemalt pooleks aastaks. Loosimises osalevad kõik uued tellijad ja ka olemasoleva tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega lugejad. Pole ka vahet, kas soovid endale soetada digi- või paberlehe, loosirattasse saab mõlemaga.

Järgmisel nädalal läheb loosi Volkswagen Tiguani kasutusõigus terveks nädalavahetuseks.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD