Menu

.      

Suur intervjuu Võru linnavolikogu opositsiooniliidri Tarmo Piirmanniga

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Tänase Võrumaa Teataja vahel IRLi lisaleht „Suur intervjuu Võru linnavolikogu opositsiooniliidri Tarmo Piirmanniga”

Võru linnavolikogu opositsiooniliider Tarmo Piirmann tõdeb suures intervjuus, et praeguste Võru linnajuhtide oskamatuse tulemusena pole järgmise kümne aasta jooksul Võrul võimalik enam investeeringuid teha.

Tormaka rahakasutuse tõttu on linna rahakotist tehtud neli korda vähem investeeringuid, kui oleks saanud teha. Linn on end kinni laenanud ega suuda enam investeeringuteks ka Euroopa toetusraha tuua, sest puudub isegi raha omafinantseeringuteks.

Anti Allase linnavalitsus on teinud investeeringuid läbipaistmatult ning nende tagasimaksmise järgmistele linnavalitsustele jätnud. Piirmanni hinnangul pole Allas suutnud eelkäijate kingi täita ning on valitsenud ähvarduste ja manipulatsioonide kaudu: seadust rikkudes, raha jagades ja nii enda võimu tagades. Piirmanni sõnul on Allase ülbus jätnud Võru poliitilisse isolatsiooni ning kahandanud linna mõju maakonnakeskusena. Piirmann valgustab suures intervjuus möödunud kolme aasta jooksul toimunut ning lubab jätkata võitlust ausa ja läbipaistva linnajuhtimise nimel.{jcomments off}

20 PÄEVA ENIMLOETUD