Menu

.      

Võru Polar Oja tn 1 on avaram kui kunagi varem

Kaubavalik võtab silme ees kirjuks. 31 aastat elektroonikaga seotud olnud Võru Polari juht Vello Vijard eile päkapikuga müügisaalis. Pildil paremal on 78tolline teler Thomson, mille soodushind on 3999 eurot (tavahind 5999 eurot) ja vasakul 65tolline teler Samsung soodushinnaga 2199 eurot (tavahind 2599 eurot). Kõige odavam teler maksab poes 99,99 eurot. 	Foto: ANDREI JAVNAŠAN

• Möödunud nädalal lõppenud tööde käigus laienes Võru Polari näidistesaali põrandapind kolmandiku võrra •

NR 1 ELEKTROONIKAPOOD • Möödunud nädalal lõpetas Wõro Ehitus eesotsas Evar Pähnaga Võru Polari näidistesaali laiendustööd ning alates eilsest on Võru Polari näidistesaal avaram kui kunagi varem. Müügisaali laienduses on väga mugav uudistada külmikuid, samas on väga rikkalik valik pesumasinaid.

Võru Polarisse minnes tasub aega varuda, sest valikus on väga-väga erinevaid kaupu, alates näiteks juhtmeta kõvaklappidest ja lõpetades võimsate ja suurte sügavkülmikutega. Siit leiab kindlasti jõulukingi või lihtsalt vajaliku kodumasina.

Võru Polari juhataja Vello Vijardi sõnul oligi senine suurim probleem ruumikitsikus, sest kodutehnika valik on nii rikkalik, mitmekesine ja nüansirikas, et on väga oluline toodet näha, uurida ja isegi käega katsuda. Vanasti öeldi selle kohta, et põrsast kotis osta ei tohi.

20 PÄEVA ENIMLOETUD