Menu

.      

President tunnustab homme Misso vabatahtlikke

Mehed, masinad ja depoo 1. detsembri hommikuses lumesajus Missos Tsiistre tee 5. Andres Pindis (vasakult), Mati Tarro, Heinar Velkmann, Ragnar Kauts, Indrek Ülper, Meelis Kõrran ja Tiit Ojaots. Zil 130 (1986), MB (1960), VW (1994). Pildilt puudub GAZ 66 (1980, remondis). Taamal depoohoone, mille asemele peaks kerkima uus.  Foto: ANDREI JAVNAŠAN

VABATAHTLIKUD • Homme kell 12.30 tunnustab president Kersti Kaljulaid Estonia teatri talveaias üleriigilisel vabatahtlike tänuüritusel Misso vabatahtliku päästekomando liikmeid eesotsas Andres Pindisega.

Misso vabatahtlikud on tegutsenud seitse aastat ja praegu on ühise asja eest väljas paarkümmend inimest. Alustati aga seitsmekesi ja homme sõidab pealinna autasu vastu võtma samuti seitse meest.

Mehed meenutavad, et viimane väljasõit oli sauna põlengule, kuid üpris tavaline on tormikahjustuste kõrvaldamine ja loomulikult ennetustöö.

„Käime valla sotsiaaltöötajaga ukselt uksele ja selgitame suitsuanduri vajalikkust. Eks suitsuandurid on ka nii mõnegi suurema kahjutule aidanud ära hoida,” räägivad mehed nagu ühest suust.

Unistavad aga mehed uue depoo ehitamisest praeguse depoo kohale Tsiistre tee 5. Praegu saab katuse all soojas hoida ainult ühte päästeautot, uues depoos on aga kolm autokohta. Päästeautole on soe garaaž hädavajalik, et vesi paagis ära ei külmuks.

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD