Menu

.      

Rõuge vald pärast ühinemist: esimesed investeeringud rahvamajja, jalgpallistaadionisse ja sotsiaalkeskusesse

Rõuge vald tahab esimeses järjekorras teha  korda kultuurimaja, vallavanem Tiit Toots  unistab aga koos valla elanikega järgmise suur- projektina rajada ühinevale viiskvallale korralik  jalgpallistaadion.  Foto: ANDREI JAVNAŠAN

HALDUSREFORM • Rõuge valla esimeseks prioriteediks naabervaldadega ühinemise järel on teha korda rahvamaja. See poole miljoni euro suurune investeering tehakse ühinemistoetuse, fondide ja valla oma raha eest. Uutest projektidest tõi vallavanem Tiit Toots esile jalgpallistaadioni ja sotsiaalkeskuse ehitamise.

Rõuge rahvamaja renoveerimise käigus plaanitakse teha korda hoone tervikuna. Tööde maksumuseks on arvestatud 500 000 eurot, mis peaks tulema ühinemistoetusest, toetusfondidest ja valla omavahenditest. Rõuge rahvamaja toimib praegu suurepäraselt, seda tuleks lihtsalt kaasajastada,” lisas Toots.

Reaalsed ja unistuste investeeringud

Ühinemislepingu ühe lisana on lõunapiiri viis valda kirja pannud oma esmased investeerimishuvid, mida plaanitakse pärast ühinemist võimaluse korral ellu viima hakata. Need valdade investeeringud on praeguseks läbi arutatud ja ka vallavolikogudes heaks kiidetud.

20 PÄEVA ENIMLOETUD