Menu

.      

Lugejaauhind läheb korraga nii Pärnusse kui ka Kobelasse

Auhinnavõitja Arvi Pärle ja tema ema Milvi, kes auhinna vastu võttis. Milvi näitab oma suurt ja toredat perekonda. Jõulude ajal peaksid kõik vanavanaema juures kokku saama. Fotod: AIGAR NAGEL ja FACEBOOK

TELLIMISKAMPAANIA • Selle nädala auhinnavõitjaks on Arvi Pärle, kes jagab oma elu Pärnu ja Kobela vahel. Arvi töötab mööblifirmas tislerina ning valmistab täispuidust mööblit, mida siis välismaale müüki viiakse. Auhinna saime üle anda Antsla vallas Kobelas elavale Arvi emale Milvile.

Arvi Pärle on sündinud ja kasvanud Kobelas ning seal ka koolis käinud. Paar aastat tagasi viis elutee ta Pärnusse, aga lehelugemisest ei tahtnud ta loobuda ning loebki nüüd juba tükk aega digilehte. Lehega on ta üldiselt rahul. „„Riigikogulane vastab” on küll juba ära tüüdanud, selle lehekülje keeran tavaliselt edasi, muu on kõik tipp-topp,” sõnab Arvi, kui temaga telefonis juttu puhume.

Arvi ema Milvi juurde jõudes on seinal kohe märgata suurt ja toredat suguvõsapilti. Lähemalt uurides selgub, et pildi peal on lapselapsed ja lapselapselapsed ehk siis kolmas ja neljas põlvkond, nagu Milvi ütleb. Pildi pealt on aga osa perekonda siiski puudu, sest Milvil on kokku neli last, üheksa lapselast ja 11 lapselapselast. „Võtab keeruliseks,” muheleb Milvi, kui üritan seda  pikka rodu kõike kirja panna. Nii suure rikkusega ei saa juba igaüks kiidelda. Väga tubli ja vahva naisterahvas on oma ea kohta vägagi krapsakas. Ja kui veel kuulata, kuidas ta arvutis ringi surfab ning pangaülekandeid teeb, siis jääb suu täitsa ammuli. Peale Võrumaa Teataja loeb Milvi veel Maalehte.

Auhinnaks on seekord AdExperdi kinkekaart koos helkuri ja kraadiklaasiga. AdExpert on tore perefirma Võrus, kes tegeleb reklaami- ja digitrükiteenustega. Kinkekaardiga saab sealt soetada näiteks diivanipadja, kuhu saab lasta peale panna oma meelisfoto. Samuti saab sealt tellida meelepärase pildi ja kujundusega fototapeedi. Võimalusi on paras jagu.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad osaleda meie auhinnaloosis, kus jagame veekindlaid termomeetreid ja LCD teleri Võru Euronicsilt, kinkekaarte AD Experdi reklaamibüroolt, luksusliku elamuse koos ööbimisega Georgi hotellilt ning iluüllatusi ilusalongilt Marta Ilutuba, siis telli Võrumaa Teataja.

Volkswagen Tiguani kasutusõiguse terveks nädalavahetuseks Aasta Auto Plussilt loosisime välja eelmisel nädalal.

Võimalus võita on kõigil, kes tellivad lehe vähemalt pooleks aastaks. Loosimises osalevad kõik uued tellijad ja ka olemasoleva tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega lugejad. Pole ka vahet, kas soovid endale soetada digi- või paberlehe, loosirattasse saab mõlemaga.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD