Menu

.      

Tellijaauhinna võitis Urmas Mürk Võrust

Urmas Mürk saab alati jõuludeks  laste käest pildiga kalendri, seepärast ongi töökoht mõnusalt perepiltidega täidetud.  Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA • Selle nädala lugejaauhinna võitja on Urmas Mürk Võru linnast. Urmas juhib ettevõtet OÜ Laikum ja on Põlva-, Valga- ja Võrumaal tööandjaks koos iseendaga 16 inimesele, mis on väikelinnade kohta väga hea number. Lehe tellis nii talle kui ka enda vanaemale Urmase tütar Berta. Berta õpib magistrantuuris ja töötab Tartus ning mängib isa sõnul väga hästi korvpalli. „Tütrel on arvutis kiiremad näpud, nii ta läks, et tellis korraga nii mulle kui ka emale lehe ära,” seletab Urmas.

Võrumaa Teatajat on Urmas Mürk lugenud juba pikki aastaid. „Ikka nii kaua, kui mäletan, olen lugenud, huvitav on lugeda,” räägib ta. Miks ta eelistab paberlehte digilehele? Vastus on lihtne: Urmas teeb arvutis tööd täpselt nii palju, kui on vaja, ja nii vähe, kui võimalik. „Jooksen rohkem metsas ringi, digivärki ma eriti ei valda,” seletab Urmas. Hobide kohta vastab mees põnevalt, et on tihedalt küll metsaga seotud, aga jahimees ta pole. Enamiku vaba aega veedab ta maal Sulbis, kus on ohtralt tegemist, näiteks kas või suvel muruniitmine. Veel meeldib Urmasele ujumas käia.

Auhinnaks sai võitja seekord Ad Experdi kinkekaardi, mille abil saab endale koju või kontorisse trükiprindimaailmast midagi põnevat või vajalikku lubada.  

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad osaleda meie auhinnaloosis, kus jagame välja veekindlaid termomeetreid ja LCD-teleri Võru Euronicsilt, kinkekaarte AD Experdi reklaamibüroolt, luksusliku elamuse koos ööbimisega Georgi hotellilt ning iluüllatusi ilusalongilt Marta Ilutuba, siis telli Võrumaa Teataja. Suurtest auhindadest on võitja leidnud Volkswagen Tiguani kasutusõigus.

Võimalus võita on kõigil, kes tellivad lehe vähemalt pooleks aastaks. Loosimises osalevad kõik uued tellijad ja ka olemasoleva tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega lugejad. Pole ka vahet, kas soovid endale soetada digi- või paberlehe, loosirattasse saab mõlemaga.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD