Menu

.      

Laupäevasel Võru linna jõululaadal kaubeldi ja peeti oksjonit

Omatehtud sepiseid müüv Raivo Jänesmägi esitles niinimetatud kolmanda ringi toodet. Kahepoolne riidenagi oli kunagi hobusevankri ratta vits, pärast seda uksehing ja nüüd sai Raivo käe all sellest samast rauast nagi.  Foto: KADI ANNOM

PILDIGALERII JÕULUAEG • Laupäeval kogunes Võru Kesklinna parki ja Lembitu tänavale 74 kauplejat ja suur hulk laadahuvilisi. Kaubavalik oli väga lai.

Osta sai näiteks pähkleid, käsitööd, sepiseid, pirukaid, vahvleid, hoidiseid, lamba- ja koeravillast sokke ja palju muud. Kauplema oodati omavalmistatud, käsitsi tehtud, algupäraste või rahvuslike toodete ja kohaliku toiduga. Peale kauplemise viidi jõululaadal läbi oksjon, mille tulu läheb 2017. aasta lastefestivali korraldamiseks. Oksjoni raames sai tooteid soetada väga hea hinnaga ning seeläbi lastefestivali korraldamisele kaasa aidata. Oksjonikaupade seas olid näiteks Võru Järve kooli õpilaste tehtud hoidised, sushi, lihatooted, käsitöö- ja ökotooted. Oksjoni raames koguti 2017. aasta lastefestivali tarbeks 677 eurot.

20 PÄEVA ENIMLOETUD