Menu

.      

Selle nädala tellijaauhinna võitja on Aarne Ladva

Aarne Ladva Roosisaare silla juures. Aarne selja taga on näha luikesid, kes on väga julgeks muutunud ja jalutajaid lausa rünnata tahavad. 		    Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA • Aarne Ladva elab Võru linnas ning töötab juba kuus aastat Barruses tehnikajuhina. Lehte on mees mitu aastat ämma juures lugemas käinud. „Käisin ämma pool laupäeviti saunas ja siis lugesin terve nädala lehed tagant järele,” jutustab Aarne Ladva. „Nüüd aga õnnestus meil kogemata korraldada nii, et mina tellisin ämmale püsikorraldusega lehe ja tema käis postkontoris ja tellis pooleks aastaks, nii saigi korraga kaks lehte koju käima. Muutsime siis ühe aadressi ära, nii saangi nädala sees kodus lehte lugeda,” lisab Aarne.

Elu on mehe mitmesse kohta elama suunanud, aga Võrus meeldib talle kõige rohkem. Pärit on ta Orava ja Lepassaare vahelt Hanikaselt. Siis elas mitu aastat Kääpal, kus naine on siiamaani koolis algklasside õpetajana tööl. Neil on kaks last: poeg ja tütar. Mõlemad on juba suured, poeg teenib leiba projektide kirjutamisega ning tütar õpib Tartus magistrantuuris.

Aarnele meeldib vabal ajal suusatamas käia ja ujuda. Talvel on ta meelispaikadeks Värska ning Haapsalu spaad.

Auhinnaks sai mees Ad Experdi kinkekaardi koos kraadiklaasiga.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad osaleda meie auhinnaloosis, kus jagame välja veekindlaid termomeetreid ja LCD-teleri Võru Euronicsilt, kinkekaarte AD Experdi reklaamibüroolt, luksusliku elamuse koos ööbimisega Georgi hotellilt ning iluüllatusi ilusalongilt Marta Ilutuba, siis telli Võrumaa Teataja. Suurtest auhindadest on võitja leidnud Volkswagen Tiguani kasutusõigus. Järgmisel nädalal läheb loosi ööbimine luksuslikus Georgi hotellis koos minispaa külastusega.

NB! Järgmise auhinna võitja avaldame neljapäevases lehes.

Võimalus võita on kõigil, kes tellivad lehe vähemalt pooleks aastaks. Loosimises osalevad kõik uued tellijad ja ka olemasoleva tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega lugejad. Pole ka vahet, kas soovid endale soetada digi- või paberlehe, loosirattasse saab mõlemaga.

20 PÄEVA ENIMLOETUD