Menu

.      

Selle nädala tellijaauhinna võitja on Tiia Tamm Tenerifelt

Tiia Tamm ja lumememm. Fotod: ERAKOGU

TELLIMISKAMPAANIA • Tiia Tamm elab Lauga külas Lasva vallas, aga käesoleva talve veedab ta Tenerifel. Nimelt pakkis naine koos abikaasaga juba novembris kompsud kokku ja kolis kuni märtsini Tenerifele elama. „Eks me tulime ikka seda sooja otsima ja puhkama. Siinsetele kohalikele elanikele selline väljend ei meeldi, aga kutsume ennast kliimapagulasteks, kes külma eest sooja on tulnud,” muheleb Tiia Tamm. Varem paberlehte tellinud Tiia muutis selle digilehetellimuseks, et saaks ka kodust kaugel eemal Võru uudistega kursis olla. Hea on tõdeda, et ka nii kaugel, 4500 kilomeetri kaugusel on Võrumaa Teataja hinnas ja lugemismenüüs.

Uurimegi natuke, kuidas elu palmide all läheb. „Siin on palju eestlasi ja ka võrukaid. Kõik hoiavad väga kokku, just eriti need, kes on siia puhkama tulnud. Kes tööd on tulnud tegema, siis nendel ei ole aega.

Aga meie naudime ja käime näiteks pikkadel matkadel. Ühtegi kohustust ei ole,” seletab Tiia Tamm. Kui küsida jõulude kohta, siis saab vastuseks, et jõulud möödusid vägagi traditsiooniliselt hapukapsa ja muude jõuluroogadega, mida Tiia ise Tenerifel valmistas. Isegi verivorstid olid laual – need tõi tuttava poeg, kes samuti puhkama tuli. Veidi tuntakse küll lastest ja lähedastest puudust, aga naine võtab asja rahulikult, sest kõik lapsed on juba suured, igaühel oma elu ning paratamatult kohtutaksegi vähem. „Eks me teeme suvel kõik tagantjärele tasa,” lisab ta.

Tiia Tamme auhinnaks on ööbimine luksuslikus Georgi hotellis koos minispaa külastusega, kokku 120 euro väärtuses. Nii et kui Tiia ükskord märtsis kodumaale naaseb, saab ta ennast Georgi hotellis pikast lennureisist turgutada.

Loosida on veel jäänud mitu head auhinda. Näiteks LCD-teler, mille on välja pannud Euronics.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad osaleda meie auhinnaloosis, kus jagame välja põnevaid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja vähemalt pooleks aastaks. Loosimises osalevad kõik uued tellijad ja ka olemasoleva tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega lugejad. Pole ka vahet, kas soovid endale soetada digi- või paberlehe, loosirattasse saab mõlemaga.

Järgmisel nädalal juba uus võitja!

Piltidel tervitused Tiialt Tenerifelt. Kui kedagi nii pikk puhkusereis kadedaks veel ei teinud, siis imetlege seda lumemeest, mille naine ise tegi. Nimelt käis ta jõulu esimesel pühal 2,5 kilomeetri kõrgusel Teidel matkamas, kus on tublisti parem talveilm kui siin Võrus. Praegu on seal ka nii-öelda talv, sest päevased soojakraadid on pilvise ilmaga 20 kraadi ümber ja päikesepaistel 25 kraadi.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD