Menu

.      

Tellijaauhinna võitja on Peeter Truup

  • Kirjutas Kadri Nagel

Vasakult esimene Joonatan, seejärel Kasper ja Jesper. Või siis vastupidi: Jesper, Kasper. Ega väga vahet tee küll. Poisid on siin tublisti nooremad kui praegu, aga juba vigureid täis. Foto: ERAKOGU

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Mõni aeg tagasi loosisime välja Volkswagen Tiguani kasutusõiguse terveks nädalavahetuseks. Kahjuks pidi tore perekond sellest ootamatute sündmuste tõttu loobuma ning nad palusid auhinna kellelegi teisele kinkida.

Loosiõnn naeratas jälle ühele vahvale perele Jõgevamaale Siimustisse. Lehetellijaks on pereisa Peeter Truup, kes on sündinud Võrus ja kolinud Jõgevale. Seepärast osutus valik ka digilehe kasuks, mida Peeter loeb nüüdseks juba kolmandat aastat. Kodus on Peeter Truubil kasvamas kolm vahvat poisipõnni: Kasper, Jesper ja Joonatan. Muide, Kasper ja Jesper on kaksikud, kes saavad 1. veebruaril nelja-aastaseks ning Joonatan on viiene. Võib vaid ette kujutada, millist mürglit poisiklutid koos teevad. Kui lisada sinna veel juurde müramised isaga, siis saab emale selle meesteklubi kantseldamisel ainult tugevat närvi soovida.

Peeter Truubil on põnev hobi – Ameerika autode renoveerimine. Praegu nokitseb ta ühe bussi kallal, mis toodi välismaalt ning oli olnud reporterite kasutada.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad osaleda meie auhinnaloosis, kus jagame välja hulgaliselt põnevaid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja vähemalt pooleks aastaks. Loosimises osalevad kõik uued tellijad ja ka olemasoleva tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega lugejad. Pole ka vahet, kas soovid endale soetada digi- või paberlehe, loosirattasse saab mõlemaga.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD